Moderné korenárstvo 21. storočia. Viete, aká je presná definícia slova korenie? Všetky časti rastlín, ktoré sa používajú k ochucovaniu pokrmov a jedál. Nie krištále soli, zvýrazňovače chuti či iné chemické látky! Do dnešného dňa Davídek namiešal cez 90 druhov koreniacich zmesí na mäso, zeleninu, prílohy, na kuchyňu českú aj tie svetové a stále pribúdajú ďalšie. Na svoje si prídu vegani a vegetariáni, aj riadni mäsožrúti. To všetko úplne BEZ SOLI A CHÉMIE. Naše korenie je pre dospelých, ale aj tých najmenších. Je BEZLEPKOVÉ a vhodné pre ľudí s diétami.
Kari Ázia je karí indického typu, ktoré využijete na úpravu mäsových a zeleninových karí, smotanových polievok a omáčok.
Zmes KORENIE NA RYBY sa skvelo hodí na prípravu sladkovodných a morských rýb.
Originálna zmes určená na prípravu maďarských špecialít ako sú halászle, jókai polievky, guláše, tokáne, perkelty či paprikáše.
MIMI GRIL je ďalšou z radu detských zmesí na mäso. Odporúčame používať už od 12 mesiacov veku dieťaťa.
NESOLDÍK je jedinečná receptúra polievkového korenia. Jednoducho zdravá bylinková vege*a bez soli a glutamátu, ktorú milujú hlavne deti.
Táto zmes je starým receptom od babičky, tá si pamätá ešte Císara pána.
CESTOVINKY OD MAMINKY Originálna zmes určená na dochucovanie všetkých druhov cestovín, omáčok a polievok.
ZÁZVOR pochádza z juhovýchodnej Ázie. Je neodmysliteľnou súčasťou indickej a čínskej kuchyne.
Kurkuma je to jedno zo základných korení ázijských kuchýň, najmä indickej.
Paprika údená je mimoriadne vhodná do guľášov, polievok atď..
Korenie čierne celé sa používa k nakladaniu zeleniny a mäsa, ku korenení vývarov a polievok, mäsa a šalátov.
Grécky gyros je veľmi obľúbená zmes, namiešaná trochu netradične podľa receptúry z Kréty.
Vôňa a lahodná chuť lesných húb, zdravá hliva, rasca a majorán - to všetko spolu urobí z vašej zemiakovej polievky hotovú delikatesu.
Nová univerzálna zmes na pečené, grilované bravčové aj hovädzie mäso.