Jemný prášok z citrónovej kôry dodá medovým lízankám charakteristickú osviežujúcu arómu a citrusovú chuť.
Limetka je bohatým zdrojom minerálnych látok a vitamínu C. V letných mesiacoch pôsobí tento zelený citrus v kombinácii s medom príjemne osviežujúco.
Táto príchuť pôsobí osviežujúco najmä v horúcich letných dňoch. Lízanky sú zložené výlučne z prírodných surovín.
Ručne vyrábané lízatká z trstinového cukru, medu a prírodných chutí, bez konzervantov, umelých aróm, farbiv, či príchutí.
Levanduľa je bohatá na silice, ktoré sa získavajú destiláciou čerstvých kvetov a stoniek pomocou vodnej pary.
Vďaka vysokému podielu šampiňónov sa jedná o naozaj poctivý hubový vývar a skvele dochutí napríklad rizoto.
Je plná chuti kuracieho mäsa. Základom je kuracie mäso zo slovenských chovov a zelenina.
Vôňa a lahodná chuť lesných húb, zdravá hliva, rasca a majorán - to všetko spolu urobí z vašej zemiakovej polievky hotovú delikatesu.
Nová univerzálna zmes na pečené, grilované bravčové aj hovädzie mäso.
Jemne pikantná chuť predurčuje toto korenie ku grilovaniu, k opekaniu na ražni a pečeniu všetkých druhov mäsa.
Medové lízanky uchovávajú v sebe pôvodnú chuť kvetového medu, ktorý pochádza od slovenských včelárov. Jemná chuť medu pôsobí lahodne a upokojujúco.
Brusnicová šťava s dužinou 90%, fruktóza 10%.
Maroko je originálna marocká zmes korenia. Výborne sa hodí do jedál pripravovaných v tajine alebo na pare.
Hovädziu bujónku možno použiť na varenie polievok, dochutenie omáčok a mäsových či zeleninových zmesí. Je plná chuti hovädzieho mäsa.
Jednoduchá, ale zato veľmi príjemná kombinácia pikantných chutí.