Popis
Sójová omáčka Shoyu je tradičný japonský výrobok na dochucovanie pokrmov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá, či iné chemické prísady.
Táto sójová omáčka sa vyrába zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla (Aspergillus oryzae). Vyrába sa zo zmesi rozdrvených sójových bôbov, praženej pšenice a vody, ktorá prechádza dlhým procesom prírodného kvasenia. Tento proces si zachováva svoj prirodzený priebeh (podľa ročných období).
Shoyu zreje dlhé mesiace vďaka pôsobeniu fermentačných kultúr. Prostredníctvom týchto prirodzených procesov si shoyu zachováva dôležité látky, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus.
Skladovanie: Skladujte v suchu.
Použitie: Sójová omáčka je všestranné dochucovadlo. Je vhodné na ochutenie polievok, omáčok, na cestoviny, na dochutenie zeleniny, či prípravu ázijskýh jedál. Použiť ju môžete aj ako omáčku na sushi.
Zloženie: voda, sójové boby bio, morská soľ, bio pšenica
Krajina pôvodu: Japonsko
Balenie: sklenená fľaša
Objem: 220 ml
Nutričné hodnoty na 100g:
Energia | 250kJ/60kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 6g |
z toho cukry | 3g |
Bielkoviny | 9g |
Soľ | 5.26g |