Popis
Kuracie bujónky možno použiť na varenie polievok, dochutenie omáčok a mäsových či zeleninových zmesí. Je plná chuti kuracieho mäsa. Základom je kuracie mäso zo slovenských chovov a zelenina. Krásne dodá chuť pri varení ryže, bulguru, kuskusu a pod. Jej použitie sa medze nekladú.
Z jedného balenia 220 g môžete pripraviť približne 5 l vývaru.
Ľahko sa rozmieša vo vode.
Bez chémie
Bez lepku
Návod na použitie: 1 polievkovú lyžicu rozmiešame v 0,5 L vriacej vody a krátko prevaríme.
Zloženie: Zelenina 52,4% (cuketa, zeler , paradajka, cibuľa, mrkva, petržlen, petržlenová vňať, cesnak), kuracie mäso 37,5% hrubozrnná morská soľ 10%, olivový olej, klinčeky, bobkový list.
Alergény: zeler
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C. Po otvorení uchovávajte v chladničke do 7 ° C a spotrebujte behom jedného mesiaca. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Hmotnosť: 220g
Krajina pôvodu: Česká Republika
Výrobca: Bujónka
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 355 kJ/ 85 kcal |
Tuky | 3,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharidy | 2,9 g |
z toho cukry | 2,1 g |
Bielkoviny | 10,0 g |
Soľ | 14,5 g |