Biohorčica jemná 195G

SKU: 3414
Nič sa nevyrovná chuti, ktorú čierne horčičné semienko dodáva potrave a tomu, ako uľahčuje trávenie. Všetky druhy horčice sú bez konzervačných látok.

Opýtajte sa priamo na tento produkt

Popis

Horčičné semienko spôsobuje prekrvenie zažívacieho traktu, tým urýchľuje trávenie a látkovú výmenu.

Celé horčičné semená voňajú len veľmi málo - až po rozdrvení či zomletí a premiešaní s vodou či navlhčení sa uvoľní ich ostrá aróma a pikantná chuť. Voda totiž aktivuje enzým obsiahnutý v horčičných semenách. Tento enzým potom reaguje s ostatnými obsiahnutými látkami a výsledkom je éterický olej s charakteristickou chuťou a vôňou.

Horčice sú vyrábané mníchmi podľa originálnych trapistických receptúr.

Horčica je vyrábaná remeselnícky a v malom objeme, z vybraného horčičného semienka, ktoré po namočení do octu zmiešaného s vodou pochádzajúcou z lesov obklopujúcich kláštor, je rozdrvené na mlynskom kameni, ovoňané medom a moravským bielym vínom. Jemne okorenená horčica je naplnená do pohárov, kde počas niekoľkých týždňov dozrievania získava svoju nezameniteľnú arómu.

Všetky druhy horčice sú bez konzervačných látok.

Tajomstvo prírodného trstinového cukru spočíva vo vyššom obsahu zvyškovej melasy. Trstinový cukor je prírodný, chemicky nespracovávaný, takže na rozdiel od bieleho cukru nestráca vitamíny a minerály, enzýmy, stopové látky, vlákninu a neobsahuje žiadne zvyškové chemické látky.

Odporúčame podávať k:

červenému mäsu (hovädziemu, jahňaciemu), podávanému za studena i za tepla,
bielemu mäsu (teľaciemu, bravčovému), podávanému za studena i za tepla,
hydine (kurčaťu, morke, králikovi, husi), podávané za studena i za tepla,
rybám grilovaným, pečeným v rúre, v alobale, podávaným za studena i za tepla,
studeným údeninám, šunke, k teplým párkom, klobásam, atď.
vnútornostiam (pečienke, obličkám),
na prípravu octových omáčok, k studeným i teplým omáčkam.

Priemerný obsah živín v 100 g: Energetická hodnota: 611 kJ / 146 kcal. Tuky 5,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g. Sacharidy 18 g, z toho cukry 16 g. Bielkoviny 4,7 g. Soľ 5,3 g.

Zloženie: ocot*, voda, horčičné semienko*, trstinový cukor*, soľ, korenie*. Bez konzervačných látok.

* Suroviny pochádzajúce z ekologického poľnohospodárstva. CZ-BIO-002.

Výrobca: Opátství Nový Dvur

Špecifikácia

Všeobecné

Hodnotenia

0.0

OPÁTSTVO NOVÝ DVŮR

Sme cisterciánski mnísi-trapisti. Náš kláštor bol založený v roku 2002 francúzskym opátstvom zo Sept-Fons. Modlíme sa a živíme sa prácou našich rúk. Od roku 2004 v Opátstve Nový Dvůr vyrábame niekoľko druhov horčíc. Väčšina z nich sú s biocertifikátom. Naše horčice sú vyrábané mníchmi podľa originálnych trapistických receptúr. Horčica je vyrábaná remeselnícky a v malom objeme, z vybraného horčičného semienka, ktoré po namočení do octu zmiešaného s vodou pochádzajúcou z lesov obklopujúcich kláštor, je rozdrvené na mlynskom kameni, ovoňané medom a moravským bielym vínom. Jemne okorenená horčica je naplnená do pohárov, kde počas niekoľkých týždňov dozrievania získava svoju nezameniteľnú arómu. Všetky druhy horčice sú bez konzervačných látok.

Dostupnosť: Skladom - 4ks

4.69 €

Opýtajte sa priamo na tento produkt

Popis

Horčičné semienko spôsobuje prekrvenie zažívacieho traktu, tým urýchľuje trávenie a látkovú výmenu.

Celé horčičné semená voňajú len veľmi málo - až po rozdrvení či zomletí a premiešaní s vodou či navlhčení sa uvoľní ich ostrá aróma a pikantná chuť. Voda totiž aktivuje enzým obsiahnutý v horčičných semenách. Tento enzým potom reaguje s ostatnými obsiahnutými látkami a výsledkom je éterický olej s charakteristickou chuťou a vôňou.

Horčice sú vyrábané mníchmi podľa originálnych trapistických receptúr.

Horčica je vyrábaná remeselnícky a v malom objeme, z vybraného horčičného semienka, ktoré po namočení do octu zmiešaného s vodou pochádzajúcou z lesov obklopujúcich kláštor, je rozdrvené na mlynskom kameni, ovoňané medom a moravským bielym vínom. Jemne okorenená horčica je naplnená do pohárov, kde počas niekoľkých týždňov dozrievania získava svoju nezameniteľnú arómu.

Všetky druhy horčice sú bez konzervačných látok.

Tajomstvo prírodného trstinového cukru spočíva vo vyššom obsahu zvyškovej melasy. Trstinový cukor je prírodný, chemicky nespracovávaný, takže na rozdiel od bieleho cukru nestráca vitamíny a minerály, enzýmy, stopové látky, vlákninu a neobsahuje žiadne zvyškové chemické látky.

Odporúčame podávať k:

červenému mäsu (hovädziemu, jahňaciemu), podávanému za studena i za tepla,
bielemu mäsu (teľaciemu, bravčovému), podávanému za studena i za tepla,
hydine (kurčaťu, morke, králikovi, husi), podávané za studena i za tepla,
rybám grilovaným, pečeným v rúre, v alobale, podávaným za studena i za tepla,
studeným údeninám, šunke, k teplým párkom, klobásam, atď.
vnútornostiam (pečienke, obličkám),
na prípravu octových omáčok, k studeným i teplým omáčkam.

Priemerný obsah živín v 100 g: Energetická hodnota: 611 kJ / 146 kcal. Tuky 5,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g. Sacharidy 18 g, z toho cukry 16 g. Bielkoviny 4,7 g. Soľ 5,3 g.

Zloženie: ocot*, voda, horčičné semienko*, trstinový cukor*, soľ, korenie*. Bez konzervačných látok.

* Suroviny pochádzajúce z ekologického poľnohospodárstva. CZ-BIO-002.

Výrobca: Opátství Nový Dvur

Špecifikácia

Všeobecné

Hodnotenia

0.0

OPÁTSTVO NOVÝ DVŮR

Sme cisterciánski mnísi-trapisti. Náš kláštor bol založený v roku 2002 francúzskym opátstvom zo Sept-Fons. Modlíme sa a živíme sa prácou našich rúk. Od roku 2004 v Opátstve Nový Dvůr vyrábame niekoľko druhov horčíc. Väčšina z nich sú s biocertifikátom. Naše horčice sú vyrábané mníchmi podľa originálnych trapistických receptúr. Horčica je vyrábaná remeselnícky a v malom objeme, z vybraného horčičného semienka, ktoré po namočení do octu zmiešaného s vodou pochádzajúcou z lesov obklopujúcich kláštor, je rozdrvené na mlynskom kameni, ovoňané medom a moravským bielym vínom. Jemne okorenená horčica je naplnená do pohárov, kde počas niekoľkých týždňov dozrievania získava svoju nezameniteľnú arómu. Všetky druhy horčice sú bez konzervačných látok.

Nastavenie cookies

Made with  by Midasto.
Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Potrebné

Štatistiky

Marketing

Potrebné
Potrebné súbory cookie pomáhajú vytvárať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies.
Štatistiky
Štatistické súbory cookies pomáhajú majiteľom webových stránok, aby pochopili, ako komunikovať s návštevníkmi webových stránok prostredníctvom zberu a hlásenia informácií anonymne.
Marketing
Marketingové súbory cookies sa používajú na sledovanie návštevníkov na webových stránkach. Zámerom je zobrazovať reklamy, ktoré sú relevantné a pútavé pre jednotlivých užívateľov, a tým cennejšie pre vydavateľov a inzerentov tretích strán.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť použité webovými stránkami, aby zefektívnili užívateľovu skúsenosť.

Zákon hovorí, že môžeme ukladať súbory cookie na vašom zariadení, ak sú nevyhnutné pre prevádzku týchto stránok. Pri všetkých ostatných typoch súborov cookie potrebujeme váš súhlas.

Táto stránka používa rôzne typy cookies. Niektoré cookies sú tu umiestnené službami tretích strán, ktoré sa objavujú na našich stránkach.

Svoj súhlas so Zásadami cookies môžete kedykoľvek zmeniť alebo odvolať na našej webovej stránke.

Získajte viac informácií o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracovávame osobné údaje v našich Zásadách ochrany osobných údajov.